top of page

Taktvätt Uppsala
Offert till rent tak på 7 dagar
018-12 60 40

DAX FÖR TAKTVÄTT?

Kontakta Takrenarna och boka en kostnadsfri besiktning!


 

Takrenarna är auktoriserade experter inom taktvätt. Takrenarna utför bland annat taktvätt, takmålning och fasadtvätt till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Uppsala med omnejd.

VI LÄMNAR FASTA PRISER

MILJÖVÄNLIGT MEDEL

ÖKA LIVSLÄNGDEN PÅ DITT TAK

FASTA PRISER

Taktvätt och takbehandling i Uppsala

Taktvätt innebär att man rengör eller behandlar taket så att smuts, mossa, alger och lav försvinner. Vi använder högtrycksmunstycken som gör att man inte trycker in vatten i taket. Denna metod ger bra resultat, omedelbart. Metoden passar främst på takpannor av betong. Efter rengöringen appliceras en långtidsverkande takbehandling som förseglar taket mot ny mossa. Vi garanterar att taket blir rent från mossa och lav.

Taktvätt.jpg

Takrenarna erbjuder följande tjänster

TAKTVÄTT

Taktvätt innebär att man rengör eller behandlar taket så att smuts, mossa, alger och lav försvinner. En taktvätt är mer än bara det visuella uttrycket, det bidrar också till längre livslängd. 

TAKMÅLNING

Vi utför målning av betongpannor, målning av tegelpannor.Vi använder marknadens mest kvalitativa produkter för ett hållbart och långvarigt resultat.

FASADTVÄTT

Vi tvättar alla typer av fasader. 

Vi tvättar bort alger smuts, avgaser och föroreningar från er fasad allt för att hålla den så ren och undvika framtida bekymmer.

VI SAMARBETAR MED

Logo-Benders.jpg
if-skadeforsakring-logotyp.png
BEIJER.png

Boka kostnadsfri besiktning

Vad kan vi hjälpa dig med?

Tack! Vi återkommer inom kort

formulär kontaktsida
bottom of page